Toiminta-ajatuksemme

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, kestäviä ja edullisia sulkapallotarvikkeita.

Meillä on sulkapallosta lajina kokemusta liki 4 vuosikymmenen ajalta ja olemme myyneet sulkapallotuotteita reilusti yli neljännesvuosisadan.

Jorma Hyttinen on ollut perustamassa tamperelaista suurseuraa, Mansen Sulkaa, sekä kilpaillut ansiokkaasti niin yleisissä luokissa, kuin senioriluokissa ollen niissä 11 kertainen sm-mitalisti ja pm-pronssimitalisti.

Testaamme kaikki tuotteemme kilpapelaajien kanssa,

ennenkuin valitsemme niistä oikeat tuotteet suomalaisiin oloihin.

Malesiassa, josta APACS on kotoisin, olosuhteet poikkeavat melkoisesti Suomesta. Tulotaso on pieni ja niinkin yksinkertainen tuote, kuin sulkapallomaila on verrattain iso ostos. Tämän vuoksi mailojen kestävyyteen panostetaan aivan erityisesti. Näin APACS-maila on turvallinen ostos myös käytettynä.

Niin, tiesithän, että meille voit antaa entisen mailasi vaihdossa? Tutustu hyviin vaihdokkeihimme mailakirppiksellämme!

Arvomme

Alan ammattilaisina pyrimme aina auttamaan asiakasta löytämään juuri hänelle oikeanlaiset välineet.

Haluamme saada asiakkaan kanssa hyvän pitkäaikaisen yhteistyösuhteen, emmekä hae pikavoittoja humpuukkituotteilla. Päämääränä meillä on täydellinen asiakatyytyväisyys ja olemme valmiita tekemään sen eteen paljon työtä.

Tästä esimerkkinä mm. se, että otamme vaihdossa mailoja.

Atomex Oy : Yrityksemme on perheyritys.

Kivijalkakauppamme myynnistä vastaa liikuntakeskuksen palveluvastaavana toimiva Fressin myyjätiimi. Heidät on perehdytetty lajin vaatimuksiin. On myös mahdollista sopia niin, että maahantuojan asiantuntija on asiakkaan saapuessa paikalla palvelemassa.

  • Omistautuminen: Emme myy muiden lajien välineitä pikavoittojen toivossa.
  • Kestävä kehitys: Mailakirppiksemme on oivallinen osoitus siitä, miten haluamme olla osana kestävää kehitystä.

Tapahtumamyynnit

Olemme paikalla useissa sulkapallotapahtumissa kauden aikana. Tarjoamme tällöin laajan tuotevalikoiman lisäksi aina mailanhuoltopalvelumme.

2.10 YLÖJÄRVI Mansen Sulan APACS-kansallinen

Valmennuspalvelut

Teemme valmennustyötä yhteistyössä Mansen Sulan kanssa. Meidät saat valmentamaan myös oman seurasi viikonlopputreeneihin tai yrityksesi TYKY-päivään. Samalla saatte paikalle tuote-esittelyn.